Over Pancake Productions

Missie & visie

Wij willen bedrijven helpen hun merk- en/of naambekendheid te vergroten.
Dit doen wij door de gepaste huisstijl, website, fotografie en marketingstrategie aan te bieden om zo goed mogelijk op je doelgroep in te spelen.

Ons doel

Ondernemingen helpen groeien is waar Pancake Productions voor staat. Op een creatieve manier willen wij helpen met het opzetten van grafisch ontwerp, fotografie, marketing (on- and offline) en websites. We zijn ervan overtuigd dat een creatieve look op deze zaken een grote stap vooruit kunnen betekenen voor elke onderneming.

Pancake Productions richt zich op elke onderneming die ervan overtuigd is dat marketing een meerwaarde kan betekenen.

Miel Pannecoucke

Hey, ik ben Miel. En al van jongs af heb ik een passie voor tekenen, fotograferen en ondernemen. Stel dat je deze ingrediënten eens goed mixt. Dan krijg je exact wat ik doe voor mijn klanten.
Wil je de huisstijl van je project of onderneming naar een hoger niveau tillen? Of je evenement, personeel of product op een originele manier in beeld brengen? Zoek niet verder!

Contact

Neem contact met ons op om te kijken wat Pancake Productions voor u kan betekenen. Wij bekijken met veel plezier waar we kunnen helpen en bieden ook een gratis offerte aan!

Contact